BTS_landing_page_hero_image

BTS - Coways globala varumärkesambassadör

Sprider lycka till hem över hela världen

Coway är stolta över att tillkännage ett nytt partnerskap med den internationella musiksensationen BTS. Tillsammans samarbetar vi för att visa fördelarna med Coways hälsoprodukter för hemmamiljö.

Partners i hemhälsa

Som varumärkesambassadörer för Coway kommer BTS att hjälpa till att visa världen vikten av hemhälsa, något som början i luften. Coways luftrenare tar bort oönskade partiklar och luftföroreningar för att du ska må bättre.

Coways existens är att skapa en renare, hälsosammare och bättre livsstil. Värdet av tiden vi spenderar hemma är en stor del när vi mäter vår livskvalitet. Så vi tänker bortom produkter. Harmonin mellan människor, produkter, utrymmen och upplevelser är vad vi designar.

BTS_sitting
HyperCaptive_Filtration_forest_hepa

Teknologidriven,
ren luft för alla

Andas ren luft och njut av bättre hälsa med HyperCaptive-filtrering.

På Coway vill vi försäkra ditt välbefinnande; av denna anledning utvecklade vi den branschledande HyperCaptive™-filtreringsprocessen, för att ta bort upp till 99,999 % av partiklar i nanostorlek så små som 0,01μm¹.

I kombination med vår patenterade och labbtestade Coway GreenHEPA™-teknologi, fångar våra filter upp och neutraliserar de eventuellt skadliga partiklarna².

Vi strävar efter överlägsen renlighet genom att filtrera även de minsta allergenerna, bakterierna, damm, mögel, pollen, virus samt dåliga lukter och VOC:er.

Upptäck våra luftrenare

Coway AP-1019C

Jag är byggd för att hålla och jag är prisbelönt.

Coway AirMega AP-1515G

Jag är den intelligenta luftrenaren med dubbla luftintag.

Coway AP-1220B

Jag är den första som använder den banbrytande MegaJet ™ -tekniken

Coway APMS-0815C

Jag är liten i storlek, men stor i prestanda.

Airmega 250S

Den nya nivån av kraftfull luftrening.

Airmega Mighty

NY times vinnare 9 år i rad

Luftrenare

Airmega 250S

131 m2

Luftrenare

Airmega Mighty

109 m2

Luftrenare

Coway AP-1008CH

73 m2

Luftrenare

Coway AP-1008DH

73 m2
BTS_white_background_cropped

Varför köpa
en Coway luftrenare?

Sydkoreansk design och kvalitet är vida känt och med Coway får du en luftrenare som är konstruerad med precision, noggrannhet och med bästa materialval. Nästan alla modeller är oberoende testade och rekommenderade av Asthma Allergy Nordic, vilket är en trygghet för dig som kund. Med smarta tekniska lösningar som partikelsensor, ljussensor, eco-mode och autodrift blir Coway den smidigaste och miljövänligaste luftrenaren som sköter sig helt automatiskt, oavsett i vilken miljö den är placerad i.

En Coway luftrenare kan hjälpa dig i kampen mot

pollen

Pollen & Allergener

bacteria

Baktierier & Virus

dust

Damm

odor

Odörer

mits

Kvalsterallergi

gas

Avgaser

Smart luftrening

Med sin Smart Mode-funktion anpassar Coways luftrenare sig automatiskt till sin omgivning genom att justera fläkthastigheter baserat på rummets luftkvalitet. Det betyder att din enhet är energieffektiv utan att kompromissa med effekten. Övervakning i realtid av luftkvalitet. Coway Airmegas föroreningssensor kommunicerar inomhusluftkvalitet i realtid. Den färgglada LED-ringen låter dig veta hur ren eller smutsig din inomhusluft är varje minut på dagen.

Green True HEPA™
och aktivt kolfilter

HEPA-filter som tar bort luftburna partiklar som pollen, allergener och svamp. Det aktiva kolfiltret tar bort: VOCs, farliga gaser samt lukter från matos, cigaretter och husdjur.

Dålig inomhusluft kan orsaka hälsoproblem som koncentrationssvårigheter, huvudvärk och trötthet.​ En bra luftrenare skapar en förbättrad livskvalitet.

En balans mellan teknik och design

Vi såg en möjlighet att ändra hur människor betraktade luftrenare.

Genom att kombinera ledande teknik, inspirerad design, fantasi och en besatthet med detaljer skapar vi luftrenare som är lika kraftfulla som de är vackra.

Coways luftrenare är bygga för att vara otroligt energisnåla men effektiva. Det är grundstenen i designen av varje produkt.