Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Hållbarhet

Vi bryr oss om idag och imorgon

Coway är en del av det globala samhället och stödjer hållbara globala initiativ.

Vårt mål att dela

Till 2050 kommer vi att uppnå RE100 (förnybar energi 100%) och noll koldioxidutsläpp. Coway valdes till Carbon Management Sector Honours under 10 år i rad för vårt engagemang för klimatförändringarna. Vi lovar att spela vår roll som en global familj.

Vi är med i United Nations Global Compact

Vi gick med i FN:s Global Compact (UNGC) i juni 2006 och höll oss till dess 10 principer om mänskliga rättigheter, arbete, miljö och antikorruption. Detta uppfyller vår roll som företagsmedborgare – en medborgare som strävar efter sin tillväxt och gör sitt för att möta och gå bortom sitt sociala ansvar.

Vi implementerar hållbara utvecklingsmål

Efter antagandet av FN:s hållbara utvecklingsmål (SDG), som ersätter millennieutvecklingsmålen (MDG), kommer vi att sträva efter att utveckla och implementera lösningar för att uppnå SDGs och utforska nya möjligheter för hållbar tillväxt.

Vi stöder FN:s Framework Convention om klimatförändringar

Klimatförändringarna är en av vår tids största utmaningar. På Coway vill vi vara en positiv aktör inom klimatförändringen och se till att den hålls på en säker nivå för samhällen och miljön över hela världen. Detta kräver viktiga investeringar och samarbeten. Vi har deltagit i COP21 Voluntary Corporate Carbon Reduction Plan.

Vi är listade i Dow Jones Sustainability Indices World

Coway har konsekvent namngetts i Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Asia-Pacific sedan 2013 och DJSI World sedan 2016.

Vi klimatkompenserar alla våra inrikessändningar

I samarbete med DB Schenker är alla våra inrikessändningar klimatkompenserade, oavsett om det är parti- eller styckegods. Klimatkompensationen är ett komplement till vårt klimatarbete och kostar dig som kund inget extra.

Transportsektorn står för ungefär 22 procent av världens utsläpp av växthusgaser. Därför har vi som varumärke ett stort ansvar. Och en stor möjlighet att göra skillnad.

Mer om oss

Vår affärsverksamhet

Klassens bästa apparater med bättre liv.

Research & Development

Teknik som leder till ett bättre liv.

Coway Design Center

Där ledande designer föds.

Globalt nätverk

Globalt anslutna. Verksamma i 60+ länder.

Har du några frågor?
Kontakta oss.