Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Research & Development

Teknik som leder

Coways grund som skapar nästa momentum

Environmental Technology Institute

R&D-centret är grunden och anledningen till Coways framgång. Environmental Technology Institute är det ideal vi eftersträvar med enastående infrastruktur som utvecklar produkter i världsklass och studerar just de element vi bryr oss om som luft och vatten.

Bästa life solution skaparna

2008 startade vi ett samarbete med Seoul National University, det mest prestigefyllda universitetet i Korea. Nu är vi Asiens största specialiserade luft- och vattenlabb, som expanderar till att vara den bästa skaparen av livslösningar med över 500 entusiastiska forskare och 4 200+ patent.

Att veta vad vi har att göra med

Vi tror att en meningsfull produkt börjar från att känna till själva kärnelementen som luft och vatten. Vi tror att endast produkter utvecklade med förståelse för föroreningar och luftflöde kan lösa de olika utmaningar som förändras beroende på region och säsong.

Detalj och data som gör skillnad

Till skillnad från de flesta märken, dyker vi in i varje detalj ner till filtrets råmaterial, fläktdesign och aerodynamik. Vi analyserar över 196 miljarder inomhusluftkvalitetsdata och vattenprover från över 40 länder för bättre utveckling. Vi tror att detaljer och data är viktiga.

Vårt engagemang för Research and Development

Spela videoklipp

Med erfarenhet vi litar på

Vi har ägnat oss åt att skapa hushållsapparater för ett bättre liv i över 30 år. Vi har de mest erfarna experterna inom luftbehandling med den största luftdatabasen. Vi har globalt certifierade vattenspecialister inklusive 27 vattensommelierer och 20 CWS* av WQA*.

*CWS: Certifierade vattenspecialister
*WQA: Water Quality Association USA

Globalt certifierat testlaboratorium

Vår infrastruktur är på högsta nivå med 50 laboratorier och 330 experimentella enheter. Vi är certifierade som det officiella testlaboratoriet i 11 teststandarder* runt om i världen, inklusive CB, TUV, CE, PSE och CVC för pålitliga testresultat över hela världen.
*7 elsäkerhet, 3 miljöenergi och 1 EMC.

Vårt engagemang till kvalitet

Spela videoklipp

För en säkrare, hälsosammare och bättre livsstil

Coway lovar att fortsätta tro att teknik är nyckeln till framtida innovation och att fortsätta arbetet för människorna, planeten och den bättre framtiden.

Mer om oss

Research & Development

Teknik som leder till ett bättre liv.

Coway Design Center

Där ledande designer föds.

Filterteknologi

HyperCaptive™ Filtrering med Coway GreenHEPA™ Teknologi.

Globalt nätverk

Globalt anslutna. Verksamma i 60+ länder.

Har du några frågor?
Kontakta oss.