Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Om oss

Hej. Vi är Coway

Hej. Vi är Coway

Vår besatthet med att hjälpa människor att leva lyckligare och hälsosammare liv började i Korea 1989. Idag är Coway stolta över att kunna leverera våra prisbelönta hälsoprodukter till Sverige.

Sedan grundandet har Coway blivit världsledande inom intensiv forskning, teknik och innovation och äger över 5000 immateriella rättigheter.

När det gäller hälsa tror vi att alla element måste undersökas, analyseras, förstås, testas och sedan testas på nytt. Vissa kan kalla den oändliga produkt- och livsstilsanalysen överdriven, men för oss är det bara ännu en dag av nya upptäckter. Vi tror att de högsta nivåerna av hälsa, komfort och tillfredsställelse inte händer av en slump. Vi undersöker varje detalj, så att Coway-produkterna kan hjälpa dig att förvandla ditt hem till en oas av hälsa och välmående.

Coway Research and Development Center

Coway R & D Center, ett forskningsinstitut för miljöteknik, har över 366 forskare som utvecklar tekniker kring alla aspekter av livet. Centret fungerar också som vårt institut för miljökvalitet, design och estetik.

Oavsett om vi undersöker miljarder datapunkter för att dokumentera luftkvaliteten, noggrant undersöker för att förstå behoven hos astmatiker eller testar ljudnivån av en så produkt så kan du veta att när vi säger att vi är besatta av hälsa – så menar vi det.

Försäljning i Sverige

Det bästa Life Solution företaget

Årsomsättning
2.33 miljarder EUR
Finansiell rapport 2020
Global försäljning av luftrenare
15 000 000+
Sedan 1994
Global verksamhet
60+ länder
Från och med 2021
R&D
510 forskare
Från och med 2021
IP och patent
4.220+
Från och med 2021
Major Design Awards
458 priser
Från 2006 till 2021
Fabrik
4 fabriker
Från och med 2021
Återvinning av plastavfall
23.219 ton
Från och med 2021
Globalt arbetsteam
6.658 anställda
Från 2006 till 2021
Spela videoklipp

Vår resa framåt

Obeveklig strävan efter livsinnovation

Vår verksamhet

Bäst i klassen
Better Life Appliances

Vi tillverkar branschledande luft- och vattenrenare, smarta bidéer, madrasser och ett brett utbud av apparater för bättre liv.

Forskning & Utveckling

Teknik som leder

Våra produkter är teknikdrivna, alla utvecklade från vårt forskningscenter med infrastruktur och forskare i världsklass.

Filtreringsteknik

HyperCaptive™-filtrering med GreenHEPA™-teknik

Utvecklad med år av forskning och ger den branschledande reningsnivån virusskydd.

Design Center

Där våra ledande designer föds

Vi designar insidan och utsidan av våra produkter, samt användarupplevelsen med den. Vår design har fått över 450 stora designpriser.

Globalt nätverk

Globalt anslutna. Verksamma i 60+ länder

Vårt internationella nätverk sträcker sig över 5 kontinenter med regionala huvudkontor i USA, Europa, Japan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand och Vietnam.

Hållbarhet

Vi bryr oss om idag, och imorgon

Coway stödjer och deltar i globala hållbara initiativ. Vidare strävar vi efter att uppnå RE100 och noll koldioxidutsläpp.

Har du några frågor?
Kontakta oss.