Om oss

Hej. Vi är Coway

D-about-us-introduction-image-e1626941086642-810x1024

Hej. Vi är Coway

Vår besatthet med att hjälpa människor att leva lyckligare och hälsosammare liv började i Korea 1989. Idag är Coway stolta över att kunna leverera våra prisbelönta hälsoprodukter till Sverige.

Sedan grundandet har Coway blivit världsledande inom intensiv forskning, teknik och innovation och äger över 5000 immateriella rättigheter.

När det gäller hälsa tror vi att alla element måste undersökas, analyseras, förstås, testas och sedan testas på nytt. Vissa kan kalla den oändliga produkt- och livsstilsanalysen överdriven, men för oss är det bara ännu en dag av nya upptäckter. Vi tror att de högsta nivåerna av hälsa, komfort och tillfredsställelse inte händer av en slump. Vi undersöker varje detalj, så att Coway-produkterna kan hjälpa dig att förvandla ditt hem till en oas av hälsa och välmående.

Coway Research and Development Center

Coway R & D Center, ett forskningsinstitut för miljöteknik, har över 366 forskare som utvecklar tekniker kring alla aspekter av livet. Centret fungerar också som vårt institut för miljökvalitet, design och estetik.

Oavsett om vi undersöker miljarder datapunkter för att dokumentera luftkvaliteten, noggrant undersöker för att förstå behoven hos astmatiker eller testar ljudnivån av en så produkt så kan du veta att när vi säger att vi är besatta av hälsa - så menar vi det.

Försäljning i Sverige

Sedan 2009 återfinns Coway i Norden i och med att samarbetet med Albion Nordic AB inleddes. Idag är Albion Nordic exklusiv nordisk distributör och har, via det breda nätverket av återförsäljare, placerat Coway som det ledande varumärket inom luftrening i Norden. Coway har dessutom flest modeller som rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet samt Asthma Allergy Nordic.

icon-overview-module-1024x663
Asset 2

Det bästa Life Solution
företaget

D-we-are-coway-image-02-1536x1006
icon-annual-revenue
Årsomsättning

2,33 miljarder EUR

Finansiell rapport 2020

icon-global-air-puirfier-sales
Global försäljning av luftrenare

15 000 000+

Sedan 1994

icon-global-operations
Global verksamhet

60+ länder

Från och med 2021

icon-r-and-d
R&D

510 forskare

Från och med 2021

icon-ip-patents
IP och patent

4.220+

Från och med 2021

icon-major-design-awards
Major Design Awards

458 priser

Från 2006 till 2021

icon-factory-plants
Fabrik

4 fabriker

Från och med 2021

icon-plastic-waste-recycle
Återvinning av plastavfall

23.219 ton

Från och med 2021

icon-global-force
Globalt arbetsteam

6.658 anställda

Från 2006 till 2021

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Vår resa framåt

Obeveklig strävan efter livsinnovation

1989-1999: Början och de första 10 åren

1989 startade vi vår verksamhet för vattenrenare. Luftrenarverksamheten lanserades 1993 och vårt FoU-center öppnade samma år. Vi tror att vatten och luft är de viktigaste komponenterna i vårt liv och vi skapade produkterna med högsta standard. Coway introducerade också uthyrningssystemet för hushållsapparater på marknaden och snart blev vi rankade som nummer 1 inom hemvårdsbranschen.

2001-2010: Stärka vår kärnverksamhet och tillväxt

Utvidgade vårt R&D-center till Seoul National University och öppnade vår designinstitution.
Den andra fabriken byggdes och genom att stärka vår infrastruktur blev vi en sann fullserviceleverantör. Under hela 2000-talet expanderade vi till kosmetika- och hemvårdsbranschen. Dessutom öppnade vårt EU-center för logistik och dotterbolagskontor i USA, Kina, Malaysia och Thailand.

2011-2020: Tar fart med Internet of Things

Slutförde vårt internationella säkerhetscertifieringscenter och över 10 miljoner luftrenare såldes under detta decennium. Vi tillämpade apptjänsten "IoCare" via mobilanslutning, vilket gjorde det lättare att kontrollera och underhålla. Med lanseringen av innovativa produkter nådde de totala intäkterna nära 3 miljarder USD. Investerade kontinuerligt på FoU och fick CES innovationspriser under 5 år i rad.

2021: Fokus på utlandsaffärer

Vår FoU-infrastruktur för vatten och luft i världsklass gör att vi kan stödja verksamheter i USA, Malaysia, Kina och Thailand med mera, där vi specifikt designar produkter och tjänster för att möta varje regions individuella krav. Vi upprätthåller vårt huvudsakliga produktsortiment för välbefinnande i hemmet, såsom våra luft- och vattenrenare, juicepressar och bidéer. Genom att implementera viktiga marknadsföringsstrategier påskyndar vi hållbar affärstillväxt utomlands.

Vår verksamhet

Bäst i klassen
Better Life Appliances

Vi tillverkar branschledande luft- och vattenrenare, smarta bidéer, madrasser och ett brett utbud av apparater för bättre liv.

Forskning & Utveckling

Teknik som leder

Våra produkter är teknikdrivna, alla utvecklade från vårt forskningscenter med infrastruktur och forskare i världsklass.

Filtreringsteknik

HyperCaptive™-filtrering med GreenHEPA™-teknik

Utvecklad med år av forskning och ger den branschledande reningsnivån virusskydd.

Design Center

Där våra ledande designer föds

Vi designar insidan och utsidan av våra produkter, samt användarupplevelsen med den. Vår design har fått över 450 stora designpriser.

Globalt nätverk

Globalt anslutna. Verksamma i 60+ länder

Vårt internationella nätverk sträcker sig över 5 kontinenter med regionala huvudkontor i USA, Europa, Japan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand och Vietnam.

Hållbarhet

Vi bryr oss om idag,
och imorgon

Coway stödjer och deltar i globala hållbara initiativ. Vidare strävar vi efter att uppnå RE100 och noll koldioxidutsläpp.

Har du några frågor?
Kontakta oss.