Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Vår affärsverksamhet

Bästa Life Solution Företaget

Vårt affärsområde för bättre och säkrare livsstil.

Life solutions genom teknologi

Våra marknadsledande varumärken för luft-, vatten- och kroppsvård är alla utvecklade med vår egen teknologi för att skappa bättre lösningar för livet.

Vår filosofi: Design Delight

Luft är kärnan i vårt liv och det Coway är stolta över med, med över 27 års erfarenhet om ämnet. Coway förser branschledande luftrenare med den senaste tekniken utvecklad av Asiens största luftforskningscenter med över 196 miljarder luftrelaterade databaser.

AQUAMEGA för rent vatten

Vatten är livsviktigt för oss alla och det är där Coway startade sin verksamhet för över 30 år sedan. Vårt R&D-center är den mest erkända anläggningen med dussintals WQA-experter och vi analyserar vattenkvaliteten i över 40 länder för att tillhandahålla vatten som är säkert och smakfullt att dricka.

BIDETMEGA för hygienisk kroppsvård

För att stödja en bättre livsstil producerar Coway branschdefinierande smarta bidéer med i-wave-systemet. Vi strävar efter varje aspekt av ett bättre liv och tillverkar vattenavhärdare, massagestolar och fotbad för komplett kroppsvård

Coway Madrasser för behaglig sömnvård

Madrass på nästa nivå i en låda som är förstklassig i kvalitet och budgeteffektiv. Finns i varje sängtyp du önskar och stöds med en avancerad 7-zonsstruktur.

Det väsentliga för ett avslappnat boende

Vårt liv blir bättre med enkla men robusta produkter som vi kan lita på som Coway induktionshäll, smart plaggrengöring och innovativ LED-cellmask.

Vår passion att fortsätta

Som det bästa livslösningsföretaget började vår verksamhet från vattenrening till luft och till flera livsstilskategorier. Vår teknologiorienterade passion kommer att fortsätta att introducera nya produkter som höjer värdet av vårt liv.

Vår Design

Spela videoklipp

Mer om oss

Research & Development

Teknik som leder till ett bättre liv.

Coway Design Center

Där ledande designer föds.

Filterteknologi

HyperCaptive™ Filtrering med Coway GreenHEPA™ Teknologi.

Globalt nätverk

Globalt anslutna. Verksamma i 60+ länder.

Har du några frågor?
Kontakta oss.