Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Vilken är den bästa luftrenaren för ägare av husdjur?

Husdjur är en del av din familj

Många av oss anser att våra husdjur är en integrerad del av våra familjer, och de ger oss mycket kärlek och komfort. Som husdjursägare måste vi också ta hand om hela familjen, du kanske har upptäckt att dina husdjur tenderar att tappa hår, ta med allergener utifrån och orsaka oönskad lukt. Allmän rengöring och dammsugning kan hjälpa till, men vad gäller kring det som finns i luften? Att använda en luftrenare som Coways är det bästa sättet att kontrollera dessa föroreningar.

När du har familjemedlemmar eller gäster som lider av husdjursallergier är det viktigt att hålla hemmiljön så ren som möjligt, vilket är varför så många husdjursägare vänder sig till luftrenare.

Använd ett HEPA-filter

Högeffektiva partikulära luftfilter, även kallade HEPA-filter, är utformade för att potentiellt bli av med 99,97% partiklar i luften som är 0,3 mikrometer eller större i diameter – tillräckligt små för att fånga husdjursspäls och luktframkallande material. Varje modell av Coway använder denna typ av filter, och det är det bästa valet för husdjursägare. De kan till och med hjälpa till att minska symtomen för alla i hemmet som lider av husdjursallergier.

Välj rätt täckning

Vissa Coway-modeller är för stora, öppna bostadsutrymmen och andra är för små och intima utrymmen, och andra finns fortfarande modeller däremellan. Om ditt husdjur lever runt ett stort bostadsutrymme kanske du vill överväga en Coway Airmega AP-1515G. För medelstora sovrum eller kontor kan du köpa en Coway AP-1220B. För fler alternativ listas alla Coway-modeller med sina rekommenderade kvadratmeter.

Byt filtren i tid

Med husdjur som tappar mycket päls, bör du se till att ändra dina certifierade Coway-filter i tid. Indikatorlampor på Coways luftrenare gör det enkelt att veta när det är lämpligt att rengöra eller byta filter. Vänta inte tills du börjar nysa för att sätta i nya, rena filter.

Ta hand om hela familjen

Att andas in ren luft är en fördel för allas hälsa, inklusive ditt husdjurs. När du letar efter en luftrenare, kom ihåg att det inte bara är en investering i ditt hem – det är en investering i hela din familj.

Har du några frågor?
Kontakta oss.

Låt oss hålla kontakten

Prenumerera för att få de senaste nyheterna och exklusiva Coway erbjudanden..