Mellandagsrea – upp till 40% rabatt SE RABATTERNA

Tävling regler och villkor

Tävlingen organiseras av Coway Nordic / Albion Nordic AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

För alla tävlingar som Coway Nordic har gäller följande allmänna regler och villkor

 1. Deltagarna måste följa de specifika stegen som anges på tävlingsinlägget de deltar på.
 2. Deltagarna och vinnaren måste vara 18+ år
 3. Tävlingen är bara i Sverige, Denmark och Finland. Deltagarna och vinnaren måste vara bosatt i Sverige, Denmark eller Finland.
 4. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Coway Nordic / Albion Nordic AB:s sociala medier och på Coway.se
 5. I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Coway Nordic /Albion Nordic AB deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.
 6. Priset är personligt och kan inte överföras till tredje part.
 7. Priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan vara/andra produkter till ett likvärdigt pris.
 8. Vinnaren får den produkt / design / färg som anges i tävlingen. Om tävlingen anger att deltagaren måste välja en produkt / design /färg, kommer vinnaren att få det han/hon valde när han deltog i tävlingen utan några rättigheter att ändra den för en annan produkt / design /färg. 
 9. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
 10. Vinnaren annonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren informeras om vinsten. Inom 4 dagar efter detta ska vinnaren a via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten.
 11. Om inte vinnaren kontaktar Coway Nordic / Albion Nordic AB inom 4 dagar från offentliggörandet av vinnaren har Coway Nordic / Albion Nordic AB rätt att utse en ny vinnare.
 12. Priset kommer aldrig att skickas till tredje parts-addresser.
 13. Om vinnaren inte kan dela en personlig adress för att priser ska skickas, kommer Coway Nordic / Albion Nordic AB att välja en annan vinare.
 14. En tidigare vinnare kan inte väljas / utses som vinnare igen. Om det inträffar har Coway Nordic / Albion Nordic rätt att välja en annan vinnare.

För att delta i vår tävling gå till denna länk: https://www.instagram.com/coway_nordic/

Nuvarande tävling gäller från 16-01-2024 8:30, till 22-01-2024 14:00.

Har du några frågor?
Kontakta oss.

Låt oss hålla kontakten

Prenumerera för att få de senaste nyheterna och exklusiva Coway erbjudanden..