Säg adjö till pollensymptom med Coways Get ready for Summer-rea TILL RABATTERNA

Vad gör Eco Mode egentligen?

Ett av de största målen inom modern teknik är att spara energi. För Coway är det en central del av vår forskning och design. När du kan få en produkt att göra samma jobb som sin föregångare, men med halva energin vet du att du bygger för framtiden. Nu kan din luft vara fri från skadliga föroreningar som VOCs, bakterier och virus utan att drastiskt öka din energianvändning.

Ställ in den och glöm det

Eco Mode är inbyggt i inställningen Smart Mode för Airmega luftrenare. Dess grundläggande funktion är att stoppa fläkten och spara energi när den inte behövs. Om den detekterade luftkvalitetsnivån förblir bra i 10 minuter i Smart Mode så stannar fläkten. Om det går 30 minuter eller om luftföroreningar detekteras igen startar fläkten automatiskt om.

Spara energi, spara kostnader

Smart Mode är en bra standardinställning – du behöver inte oroa dig för att sätta på och stänga av din Airmega när du lämnar hemmet. När luftkvaliteten förblir på en bra nivå kan Eco Mode spara cirka 75% av den energi som fläkten annars skulle använda. Det kan leda till kostnadsbesparingar över tiden.

Har du några frågor?
Kontakta oss.

Låt oss hålla kontakten

Prenumerera för att få de senaste nyheterna och exklusiva Coway erbjudanden..